San Blas opilak, etxean eginak

Egutegiari begirako errezeta osatu du, gaur, Aintzane Artolak, eta San Blas opilak etxean egiteko gakoak eskaini.

Tolosako San Blas auzoan saldu ohi dituzten gisara, erdian zuloarekin egin ditu berak; Euskal Herriko beste zenbait txokotan opil moduan aurkezten dituzte, zulorik gabe. Prestatzeko modua, dena den, berbera da, amaierara arte.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagun gaitzazu . Eduki hau guztia doan ikus dezakezu euskarazko hitzik gabeko Tolosaldea ez dugulako irudikatzen. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ez litzateke posible hori. Gero eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da Ataria: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezun hori: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!