Bermut gorria ezkontzen da ondoen gildarekin

Ataria 2016ko abenduaren 17a

Gilda Eguna ospatu dute gaur Ibarran eta kazetari, sukaldari eta kritiko talde bat pintxo honentzat edaririk aproposena zein den erabakitzen aritu da.

Ruben Trincado, Joxemi Aierbe eta Xabier Ruiz sukaldariak, Igor Cubillo eta Iñigo Galatas kritikoak eta Jose Antonio Urruzola herriko produktoreak egin dute epaile lana. 

Ibarrako langostinoa osagai ezinbestekoa da gilda egiteko eta aurten "kalitatezko piparra" izan dela nabarmendu du Urruzolak.

Garagardoa, ardo txuria, ardo gorria, txakolina, bermut gorria eta bermut txuria probatu ondoren gildarekin hartzeko aproposena bermut gorria dela erabaki dute epaimahaikideek. Bigarren tokian garagardoa geratu da.

 

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagundu iezaguzu. Eduki hau guztia doan ikusten duzu ez dugulako irudikatzen euskarazko hitzik gabeko Tolosalderik. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ezinezkoa litzateke. Zenbat eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da ATARIA: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezuna: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!