Adinekoekin elikaduraz: jaten duguna al gara?

Erabiltzailearen aurpegia   Osasuna

Adinean aurrera, osasuntsu elikatuz egiten dugu. Elikadura eta kontsumo ohiturak, gure eguneroko elikadura praktikak, garaiko eta bertako produktuak izango ditugu hizketagai saio honetan.

TXIKI TXEF tailerra Tolosako azokan

Erabiltzailearen aurpegia   gizartea

TXIKI TXEF tailerra Tolosako azokan

Ezagutu Aldabazahar elkartearen lana

Erabiltzailearen aurpegia   Gastronomia

Larunbatero Tolosako Azokan izaten diren ekoizleen lana azaleratzeko asmoz, hamabi bideo egin ditu Azokak.

Tolosako Azokako produktuez osatutako saskia, opari

Erabiltzailearen aurpegia

Tolosako Azokako produktuez osatutako saskia, opari

Tolosako Azokak, hainbat ekoizlerekin batera, bertako produktuez osatutako bi saski mota jarriko ditu salgai Gabonetako opari gisa

Hostoak identifikatzen ikasteko aukera, bihar, Azokan

Erabiltzailearen aurpegia   Gastronomia

Esperientzia tailerrean zuhaitzetatik erotzen diren hostoak identifikatzen ikasteko aukera izango da, 11:30etik 13:00etara Zerkausian.

Porru eta urdaiazpiko kaneloia idiazabal gazta saltsarekin

Erabiltzailearen aurpegia   Gastronomia   Pasahitza

Porru eta urdaiazpiko kaneloia idiazabal gazta saltsarekin

Tolosako azokako Lurretik Sukaldera postuan porru eta urdaiazpiko kaneloia prestatuko dute, Idiazabal gaztaz eginiko saltsarekin, eta ohiko moduan, osagai guztiak azokako postuetakoak.