Hala, Maria Luisaren porruak, Mahalaren urdaiazpikoa, Gregorio eta Ferminen ene ekologikoa, Arantxa Garaibururen ardi gazta eta pasta egiteko Eguzkileireren hirin ekologikoa erabiliko dute Lurretik Sukalderako sukaldariek.
Tolosako azokako Lurretik Sukaldera postuan porru eta urdaiazpiko kaneloia prestatuko dute, Idiazabal gaztaz eginiko saltsarekin, eta ohiko moduan, osagai guztiak azokako postuetakoak.
Hala, Maria Luisaren porruak, Mahalaren urdaiazpikoa, Gregorio eta Ferminen ene ekologikoa, Arantxa Garaibururen ardi gazta eta pasta egiteko Eguzkileireren hirin ekologikoa erabiliko dute Lurretik Sukalderako sukaldariek.
Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagun gaitzazu . Eduki hau guztia doan ikus dezakezu euskarazko hitzik gabeko Tolosaldea ez dugulako irudikatzen. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ez litzateke posible hori. Gero eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da Ataria: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezun hori: egin zaitez Atarikide!