Porru eta urdaiazpiko kaneloia idiazabal gazta saltsarekin

Erabiltzailearen aurpegia Tolosako Azoka 2015eko urriaren 9a

Tolosako azokako Lurretik Sukaldera postuan porru eta urdaiazpiko kaneloia prestatuko dute, Idiazabal gaztaz eginiko saltsarekin, eta ohiko moduan, osagai guztiak azokako postuetakoak.

Hala, Maria Luisaren porruak, Mahalaren urdaiazpikoa, Gregorio eta Ferminen ene ekologikoa, Arantxa Garaibururen ardi gazta eta pasta egiteko Eguzkileireren hirin ekologikoa erabiliko dute Lurretik Sukalderako sukaldariek.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagundu iezaguzu. Eduki hau guztia doan ikusten duzu ez dugulako irudikatzen euskarazko hitzik gabeko Tolosalderik. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ezinezkoa litzateke. Zenbat eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da ATARIA: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezuna: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!