1.- Data eta lekua: 2013ko urriak 18, ostirala, Tolosako Zerkausian.
2.- Hasiera ordua: 17:30etatik aurrera postua prest egongo da plateraren prestaketarekin hasi ahal izateko.
3.- Bukaera ordua: lehiaketaren hasieran, parte-hartzaile guztiei beraien plateraren aurkezpen ordenaren berri emango zaie. 19:00etatik aurrera eta bost minutuko aldearekin izango da.
4.- Parte-hartzaileek, bi gehienez, parte hartzen duten elkarteen kide izan behar dute eta ezin daitezke arlo honetako profesionalak izan.
5.- Antolatzaileek, bi su, xafla eta labea dituen propano sukalde eta mahai bat jarriko dituzte; gainerako sukalde-erreminta eta osagaiak parte-hartzaileen kontura geratuko dira.
6.- Parte-hartzaile bakoitzak, perretxikoa nahitaezko osagai bakarra den platera prestatuko du 6 pertsonentzat.
7.- Platera bi anoatan banatuta aurkeztuko da bere ebaluaziorako.