Urriak 16, asteazkena
- 20:00etan: “Kontuz Perretxikoekin!” hitzaldia Tolosako Casino Elkarteko 1.go solairuan Jesus Salvador Aviles Amat-en eskutik, Donostia Unibertsitate Ospitaleko Larrialdi zerbitzuetako medikua eta perretxikoek eragindako intoxikazioen tratamenduan aditua.
Urriak 17, osteguna
- 20:00etan: Ekimen miko-gastronomikoa zerkausian. Enrique Fleischmann, Bidegoiango "Bailara Restaurant" - Iriarte Jauregia hoteleko sukaldaria eta Roberto Ruiz, Tolosako "Frontón" jatetxeko sukaldariaren eskutik. Bertan, perretxiko mota ezberdinak sukaldatuko dira eta bertaraturiko guztiek dastatzeko aukera izango dute.
Urriak 18, ostirala
- 09:00etan: Tolosaldeko ikastetxeetako DBH.1go mailako ikasleak perretxikoak biltzera irtengo dira. Arratsaldean Aranzadiko kideek Tolosako Casinoan sailkatuko dituzte.
- 19:00etan: Elkarte-arteko sukaldaritza mikologiko lehiaketa, Zerkausian. Partaideak: Gure Txokoa, Veleta, La Jara, Txinparta, Yurre, Aurrera, Kabi Alai, Arsenal, Oargi eta Casino. Baieztatzeko: Arco Iris eta Ero Etxe.
Urriak 19, larunbata
-12:00etan: Azoka mikologikoa, Trianguloan. Tolosa eta Goierrialdeko jatetxe desberdinetako sukaldariek pintxoak prestatuko dituzte, osagai nagusiak onddoak eta perretxikoak izango direlarik. Hauek dira partaideak:
- Route 33, Alegia
- RK Jatetxea (Hotel Dolarea),
- Martinez Jatetxea, Ordizia
- Larrea Plater Prestatuak - Jatetxea, Tolosa
- Olentzo Jatetxea,
- Astelena Jatetxea,
- Solana 4,
- Leaburuko Ostatua (Fundación Peñascal)
- Botarri, Tolosa
- Seikin 2
- Casino Tolosa.
Horrekin batera, Trianguloan bertan Tolosaldeko ikasleek bezperan bildutako perretxikoak egongo dira ikusgai.