Bertako gastronomiari garrantzia ematen al diogu bidaiatzen dugunean?

Ataria 2022ko apirilaren 26a

Unai Ugartemendia, Ura Iturralde eta Iker Iriarte izan dira gaurkoan mahaiaren bueltan. Gastronomiaz aritu gara. Beste toki edo lurralde bat bisitatzean bertako gastronomia ezagutzeko joera duten, zer egiten edo egin zaien deigarri edota jakiekin lotuta gogoratzen dituzten pasadizoak kontatu dituzte, besteak beste.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagundu iezaguzu. Eduki hau guztia doan ikusten duzu ez dugulako irudikatzen euskarazko hitzik gabeko Tolosalderik. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ezinezkoa litzateke. Zenbat eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da ATARIA: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezuna: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!