Bertako gastronomiari garrantzia ematen al diogu bidaiatzen dugunean?

Tolosaldeko Ataria 2022ko api. 26a, 11:20

Unai Ugartemendia, Ura Iturralde eta Iker Iriarte izan dira gaurkoan mahaiaren bueltan. Gastronomiaz aritu gara. Beste toki edo lurralde bat bisitatzean bertako gastronomia ezagutzeko joera duten, zer egiten edo egin zaien deigarri edota jakiekin lotuta gogoratzen dituzten pasadizoak kontatu dituzte, besteak beste.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagun gaitzazu . Eduki hau guztia doan ikus dezakezu euskarazko hitzik gabeko Tolosaldea ez dugulako irudikatzen. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ez litzateke posible hori. Gero eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da Ataria: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezun hori: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!