Eguneko errezeta

Arroz esne makrobiotikoa

Ataria 2015eko martxoaren 12a

Agurtzane Larrañaga makrobiotikan adituak arroz esnea prestatu diogu, baina, makrobiotikoa. Beraz, behi esnea edota azukrea erabili gabe egin dugu.

Behi esnearen ordez, esaterako, soja esnea erabili dugu, ohiko bideari jarraituz, irakin eta arroza gehitu diogu, eta ondoren, siropearekin gozatu. Nahi izatera, xehetutako pasak gehituko dizkiogu.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagundu iezaguzu. Eduki hau guztia doan ikusten duzu ez dugulako irudikatzen euskarazko hitzik gabeko Tolosalderik. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ezinezkoa litzateke. Zenbat eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da ATARIA: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezuna: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!