Eguneko errezeta

Gazta tarta

Ataria 2015ko mar. 3a, 12:58

Imanol Zubelzu Basque Culinary Center-eko ikasleak gazta tarta prestatu digu.

Maria gailetak, gurina, 300 gr gazta freskoa, 125 gr esne kondentsatua, litro erdi esnegain, bi gelatina orri eta marrubi mermelada beharko ditugu, guztiok egiteko modukoa den postre hau egiteko.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagun gaitzazu . Eduki hau guztia doan ikus dezakezu euskarazko hitzik gabeko Tolosaldea ez dugulako irudikatzen. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ez litzateke posible hori. Gero eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da Ataria: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezun hori: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!