Postre makrobiotiko osasuntsu eta dibertigarria

Ataria 2015eko otsailaren 27a

Agurtzane Larrañaga makrobiotika adituak postre osasuntsua gomendatu digu. Postreak egiteko esnekiak, arraultzak, hirina eta azukrea ekidingo ditugula esan digu. Azukrearen ordez, arroz integralaren artoaren edota gariaren melazak erabiltzea aholkatu digu. Sagar zukuarekin eta agar agar izeneko algarekin nahasturiko postrea egin digu, osasuntsua, eta gaztetxoentzat, bereziki, dibertigarria.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagundu iezaguzu. Eduki hau guztia doan ikusten duzu ez dugulako irudikatzen euskarazko hitzik gabeko Tolosalderik. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ezinezkoa litzateke. Zenbat eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da ATARIA: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezuna: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!