Postre makrobiotiko osasuntsu eta dibertigarria

Ataria 2015ko ots. 27a, 15:59

Agurtzane Larrañaga makrobiotika adituak postre osasuntsua gomendatu digu. Postreak egiteko esnekiak, arraultzak, hirina eta azukrea ekidingo ditugula esan digu. Azukrearen ordez, arroz integralaren artoaren edota gariaren melazak erabiltzea aholkatu digu. Sagar zukuarekin eta agar agar izeneko algarekin nahasturiko postrea egin digu, osasuntsua, eta gaztetxoentzat, bereziki, dibertigarria.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagun gaitzazu . Eduki hau guztia doan ikus dezakezu euskarazko hitzik gabeko Tolosaldea ez dugulako irudikatzen. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ez litzateke posible hori. Gero eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da Ataria: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezun hori: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!