Gnocchiak patatazko pastaren ahaideak dira, eta tomate edo pestoarekin lagunduta jatea gomendatu du Aintzane Artolak. Entzun prestatzeko beharrezkoa den guztia, hemen.
Sukaldaritza italiarra ekarri du, aste honetan, Aintzane Artolak, ATARIAko txoko gastronomikora; gnocchiak etxeak egiten irakatsi die entzuleei.
Gnocchiak patatazko pastaren ahaideak dira, eta tomate edo pestoarekin lagunduta jatea gomendatu du Aintzane Artolak. Entzun prestatzeko beharrezkoa den guztia, hemen.
Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagun gaitzazu . Eduki hau guztia doan ikus dezakezu euskarazko hitzik gabeko Tolosaldea ez dugulako irudikatzen. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ez litzateke posible hori. Gero eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da Ataria: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezun hori: egin zaitez Atarikide!