Nola egin etxean 'gnocchi'ak?

Erabiltzailearen aurpegia Aintzane Artola 2019ko urriaren 25a

Sukaldaritza italiarra ekarri du, aste honetan, Aintzane Artolak, ATARIAko txoko gastronomikora; gnocchiak etxeak egiten irakatsi die entzuleei.

Gnocchiak patatazko pastaren ahaideak dira, eta tomate edo pestoarekin lagunduta jatea gomendatu du Aintzane Artolak. Entzun prestatzeko beharrezkoa den guztia, hemen.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagundu iezaguzu. Eduki hau guztia doan ikusten duzu ez dugulako irudikatzen euskarazko hitzik gabeko Tolosalderik. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ezinezkoa litzateke. Zenbat eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da ATARIA: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezuna: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!