Jokin Zabala sukaldaria, gogotsu proiektu berriarekin

Eneritz Maiz Etxarri 2020ko eka. 4a, 10:45

Altzoko Ostatuaren ardura hartu du Jokin Zabala sukaldariak. Begiz jota zuen tokia, eta martxoan ireki zituen bertako ateak. Koronabirusak lehen hastean harrapatu zuen, eta orain, neurri bereziekin, berriz ere lanean hasia da gogotsu.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagun gaitzazu . Eduki hau guztia doan ikus dezakezu euskarazko hitzik gabeko Tolosaldea ez dugulako irudikatzen. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ez litzateke posible hori. Gero eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da Ataria: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezun hori: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!