Jokin Zabala sukaldaria, gogotsu proiektu berriarekin

Eneritz Maiz Etxarri 2020ko ekainaren 4a

Altzoko Ostatuaren ardura hartu du Jokin Zabala sukaldariak. Begiz jota zuen tokia, eta martxoan ireki zituen bertako ateak. Koronabirusak lehen hastean harrapatu zuen, eta orain, neurri bereziekin, berriz ere lanean hasia da gogotsu.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagundu iezaguzu. Eduki hau guztia doan ikusten duzu ez dugulako irudikatzen euskarazko hitzik gabeko Tolosalderik. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ezinezkoa litzateke. Zenbat eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da ATARIA: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezuna: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!