Zurrukutuna

Erabiltzailearen aurpegia Aintzane Artola 2020ko martxoaren 6a

Tradizio handiko plater bat ekarri digu, gaur, Aintzane Artolak. Euskalduna eta asetzeko modukoa. Ohiko baratxuri zoparen errezeta prestatu du, baina bere estilora, bakailao zati eta arrautzarekin.

OSAGAIAK

· Zopako ogia.

· Bost baratxuri hortz.

· Bakailaoa (papurtua).

· Bi piper (txorizeroak).

· Bi litro ur.

· Arrautza bat.

· Piper hautsa.

· Oliba olioa.

· Gatza.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagundu iezaguzu. Eduki hau guztia doan ikusten duzu ez dugulako irudikatzen euskarazko hitzik gabeko Tolosalderik. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ezinezkoa litzateke. Zenbat eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da ATARIA: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezuna: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!