Zurrukutuna

Erabiltzailearen aurpegia Aintzane Artola 2020ko mar. 6a, 12:00

Tradizio handiko plater bat ekarri digu, gaur, Aintzane Artolak. Euskalduna eta asetzeko modukoa. Ohiko baratxuri zoparen errezeta prestatu du, baina bere estilora, bakailao zati eta arrautzarekin.

OSAGAIAK

· Zopako ogia.

· Bost baratxuri hortz.

· Bakailaoa (papurtua).

· Bi piper (txorizeroak).

· Bi litro ur.

· Arrautza bat.

· Piper hautsa.

· Oliba olioa.

· Gatza.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagun gaitzazu . Eduki hau guztia doan ikus dezakezu euskarazko hitzik gabeko Tolosaldea ez dugulako irudikatzen. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ez litzateke posible hori. Gero eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da Ataria: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezun hori: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!