Egin on, On egin: jan jasangarritasunez

Erabiltzailearen aurpegia Tolosaldea Garatzen 2019ko urr. 16a, 13:00

Elikagaien xahutzea murrizteko kanpaina abiarazi du Tolosaldea Garatzenek, Tolosa Gourmet-ekin batera, proba pilotu batean.

Eskualdeko herritar bakoitzak, urtean 179 kilo elikagai botatzen ditu, hondakin moduan. Kontsumo ohiturak aldatu eta janaria neurriz eskuratzeari begira, Tolosaldea Garatzenek Egin on, On egin kanpaina aurkeztu du. Besteak beste, jatetxe eta tabernetan soberan geratzen den janaria etxera eramateko aukera izango da, ontzi biodegradagarrietan.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagun gaitzazu . Eduki hau guztia doan ikus dezakezu euskarazko hitzik gabeko Tolosaldea ez dugulako irudikatzen. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ez litzateke posible hori. Gero eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da Ataria: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezun hori: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!