Bidaia Beka, elikadura eta historia eta errezeta

Tolosaldeko Ataria 2018ko abe. 11a, 11:22

Iker Ibarluzearen eguraldi iragarpena, laugarren Bidaia Bekaren irabazleak izan ditugu euren esperientzia kontatzen Josu Iztuetaren laguntzarekin, Joseba Landa izan dugu Bartzelonatik, Amaia Arranz historialari eta arkeobotanika, Aintzane Artolaren errezeta eta musika proposamena Xabi Zubeldiaren eskutik.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagun gaitzazu . Eduki hau guztia doan ikus dezakezu euskarazko hitzik gabeko Tolosaldea ez dugulako irudikatzen. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ez litzateke posible hori. Gero eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da Ataria: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezun hori: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!