Bidaia Beka, elikadura eta historia eta errezeta

Ataria 2018ko abenduaren 11

Iker Ibarluzearen eguraldi iragarpena, laugarren Bidaia Bekaren irabazleak izan ditugu euren esperientzia kontatzen Josu Iztuetaren laguntzarekin, Joseba Landa izan dugu Bartzelonatik, Amaia Arranz historialari eta arkeobotanika, Aintzane Artolaren errezeta eta musika proposamena Xabi Zubeldiaren eskutik.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagundu iezaguzu. Eduki hau guztia doan ikusten duzu ez dugulako irudikatzen euskarazko hitzik gabeko Tolosalderik. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ezinezkoa litzateke. Zenbat eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da ATARIA: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezuna: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!