"Ahoan duguna 50 aldiz mastekatzea gomendatzen da"

Tolosaldeko Ataria 2014ko abe. 4a, 14:16

Agurtzane Larrañaga makrobiotika adituak astiro jatearen garrantzia azpimarratu digu. Azaldu duenez, ahoan ditugun jakiak 50 bat aldiz mastekatzea garrantzitsua da. "Horrekin aseta gaudenaren sentsazioaz errazago jabetzen gara". Jakiak ondo xehetuta sartzea gorputzean askoz eraginkorragoa eta osasuntsuagoa dela esan digu.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagun gaitzazu . Eduki hau guztia doan ikus dezakezu euskarazko hitzik gabeko Tolosaldea ez dugulako irudikatzen. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ez litzateke posible hori. Gero eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da Ataria: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezun hori: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!