"Ahoan duguna 50 aldiz mastekatzea gomendatzen da"

Ataria 2014ko abenduaren 4a

Agurtzane Larrañaga makrobiotika adituak astiro jatearen garrantzia azpimarratu digu. Azaldu duenez, ahoan ditugun jakiak 50 bat aldiz mastekatzea garrantzitsua da. "Horrekin aseta gaudenaren sentsazioaz errazago jabetzen gara". Jakiak ondo xehetuta sartzea gorputzean askoz eraginkorragoa eta osasuntsuagoa dela esan digu.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagundu iezaguzu. Eduki hau guztia doan ikusten duzu ez dugulako irudikatzen euskarazko hitzik gabeko Tolosalderik. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ezinezkoa litzateke. Zenbat eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da ATARIA: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezuna: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!