"Makrobiotikarekin ere posible da elikaduraz gozatzea"

Ataria 2014ko aza. 13a, 16:02

Agurtzane Larrañaga makrobiotika adituak jin eta jan kontzeptuak azaldu dizkigu, eta ondoren, makrobiotika jakiekin ere posible dela gozatzea esan digu. Makrobiotika sendatzeko edo argaltzeko modu bezala erabiltzen denean, era zorrotzagoan erabiltzen dela, baina, gainerakoan makrobiotika oso zabala dela, eta eguneroko jakiekin gozatzea posible dela azaldu du.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagun gaitzazu . Eduki hau guztia doan ikus dezakezu euskarazko hitzik gabeko Tolosaldea ez dugulako irudikatzen. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ez litzateke posible hori. Gero eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da Ataria: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezun hori: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!