"Makrobiotikarekin ere posible da elikaduraz gozatzea"

Ataria 2014ko azaroaren 13a

Agurtzane Larrañaga makrobiotika adituak jin eta jan kontzeptuak azaldu dizkigu, eta ondoren, makrobiotika jakiekin ere posible dela gozatzea esan digu. Makrobiotika sendatzeko edo argaltzeko modu bezala erabiltzen denean, era zorrotzagoan erabiltzen dela, baina, gainerakoan makrobiotika oso zabala dela, eta eguneroko jakiekin gozatzea posible dela azaldu du.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagundu iezaguzu. Eduki hau guztia doan ikusten duzu ez dugulako irudikatzen euskarazko hitzik gabeko Tolosalderik. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ezinezkoa litzateke. Zenbat eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da ATARIA: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezuna: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!