Tolosako Babarruna Elkartea ekoizle berrien bila dabil

Ataria 2014ko martxoaren 14a

Orain arte Tolosako Babarruna Elkartean ekoizle moduan sartzeko aukera mugatua izan da, baina aurten Tolosako babarruna ekoizteko eta beraien bitartez merkaturatu nahi dutenei ateak irekitzea erabaki dute. Xabier Goikoetxea Tolosako Babarrunaren Elkarteko arduraduna da.

Tolosako Babarruna Elkarteak ateak ireki ditu. Orain arte ezin zen ekoizle izan, baina orain Tolosako babarruna ekoizteko eta elkartearen bidez merkaturatzeko aukera ireki dute. Horretarako ekoizleek gutxienez 1.000 metro koadroko soroa landatu behar dute, eta Eusko Labela lortzeko araudian ezarritako baldintzapean ekoiztu behar da.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagundu iezaguzu. Eduki hau guztia doan ikusten duzu ez dugulako irudikatzen euskarazko hitzik gabeko Tolosalderik. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ezinezkoa litzateke. Zenbat eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da ATARIA: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezuna: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!