Elikadura eta osasunaz

Ataria 2018ko azaroaren 13a

Elikadura eta osasuna, baina lurretik abiatuta. Horixe izango du ardatz Jakoba Errekondok etzi, ostegunean, Tolosako Topic-en emango duen hitzaldian. Babarruna adibide moduan jarriko du, Babarrunaren festan murgilduta gauden honetan: "Kanpotik ekarritako produktu bat gure kulturako osagarri garrantzitsuetako bihurtu dugu. Hori lantzeko erak ekartzen digu benetako osasuna, bai ingurumenaren, lurraldearen, gizartearen edota kulturaren ikuspegitik", azaldu digu.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagundu iezaguzu. Eduki hau guztia doan ikusten duzu ez dugulako irudikatzen euskarazko hitzik gabeko Tolosalderik. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ezinezkoa litzateke. Zenbat eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da ATARIA: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezuna: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!