Elikadura eta osasunaz

Ataria 2018ko aza. 13a, 13:44

Elikadura eta osasuna, baina lurretik abiatuta. Horixe izango du ardatz Jakoba Errekondok etzi, ostegunean, Tolosako Topic-en emango duen hitzaldian. Babarruna adibide moduan jarriko du, Babarrunaren festan murgilduta gauden honetan: "Kanpotik ekarritako produktu bat gure kulturako osagarri garrantzitsuetako bihurtu dugu. Hori lantzeko erak ekartzen digu benetako osasuna, bai ingurumenaren, lurraldearen, gizartearen edota kulturaren ikuspegitik", azaldu digu.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagun gaitzazu . Eduki hau guztia doan ikus dezakezu euskarazko hitzik gabeko Tolosaldea ez dugulako irudikatzen. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ez litzateke posible hori. Gero eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da Ataria: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezun hori: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!