Sagardoa eta bertako jakiak maridatuz ekin diote, asteburuko hitzorduari

Tolosaldeko Ataria 2018ko ekainaren 1a

Sagardoa eta bertako jakiak  6 1527847968212
Sagardoa eta bertako jakiak  7 1527847973721
Sagardoa eta bertako jakiak  1 1527847933327
Sagardoa eta bertako jakiak  2 1527847940956
Sagardoa eta bertako jakiak  3 1527847948173
Sagardoa eta bertako jakiak  4 1527847956694
Sagardoa eta bertako jakiak  5 1527847963065

Gipuzkoako Sagardogileen ekitaldiak zabaldu zuen, atzo iluntzean, bisigu eta sagardoaren festa; bertako produktuak hainbat sagardorekin maridatzeko aukera izan zen, Txinparta elkartean.

Irigoien-Herrero, Aburuza, Zabala, Isastegi eta Oiharte eskualdeko sagardogileena izan zen, otorduan, bertako jakiei zapore berezia ematearen ardura. Formula erraza bezain dastagarria baliatu baitzuten, atzo, bisiguaren eta sagardoaren asteburuari ekiteko: bertako edaria eta bertako produktuak, elkarrekin.

50 pertsona inguru elkartu ziren, Txinparta elkartean, mahaiaren bueltan, eta txorizoa eta urdaiazpikoa, Nafarroako orburuak, sagardo sorbetea, urdetxe xolomoburua, gazta dastatzea eta Rafa Gorrotxategiren gozoa dastatu zituzten.

Asteburuko hitzorduetan hitzorduena hasi besterik ez da egin eta, gaur, 19:00etan, Oinkari eta Hikaren Sagartu ikuskizunaz gozatzeko aukera izango da. Jarraian, Sagardoa bidegile dokumentala proiektatuko dute Topic zentroan, eta bisiguaren menuak hartuko du erdigunean, afalorduan. Oraindik ere txartelak salgai dira, Tolosaldea Tour-en.

Erlazionatuak

Lurra eta itsasoa festa bakarrean

Josu Artutxa Dorronsoro 2018 mai 23 Tolosa

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagundu iezaguzu. Eduki hau guztia doan ikusten duzu ez dugulako irudikatzen euskarazko hitzik gabeko Tolosalderik. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ezinezkoa litzateke. Zenbat eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da ATARIA: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezuna: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!