Oporraldiaren ostean, mukiak

Ataria 2017ko irailaren 21a

Oporraldian ez gara hain zorrotzak izaten gure elikaduran, eta behin uda amaitu eta freskoago egiten duenean mukiak agertzen hasten dira. "Esnekiak eta azukrea eta janari prozesatua areagotzen da, mukia sortzen duten jaki gehiago kontsumitzen da", azaldu du Agurtzane Larrañaga makrobiotikan adituak. Muki horiek kanporatzen laguntzeko kuzua umeboshiarekin hartzea gomendatu digu.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagundu iezaguzu. Eduki hau guztia doan ikusten duzu ez dugulako irudikatzen euskarazko hitzik gabeko Tolosalderik. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ezinezkoa litzateke. Zenbat eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da ATARIA: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezuna: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!