Oporraldiaren ostean, mukiak

Tolosaldeko Ataria 2017ko ira. 21a, 15:38

Oporraldian ez gara hain zorrotzak izaten gure elikaduran, eta behin uda amaitu eta freskoago egiten duenean mukiak agertzen hasten dira. "Esnekiak eta azukrea eta janari prozesatua areagotzen da, mukia sortzen duten jaki gehiago kontsumitzen da", azaldu du Agurtzane Larrañaga makrobiotikan adituak. Muki horiek kanporatzen laguntzeko kuzua umeboshiarekin hartzea gomendatu digu.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagun gaitzazu . Eduki hau guztia doan ikus dezakezu euskarazko hitzik gabeko Tolosaldea ez dugulako irudikatzen. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ez litzateke posible hori. Gero eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da Ataria: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezun hori: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!