Udaberria, garbiketen urtaroa

Ataria 2016ko ots. 25a, 12:02

Agurtzane Larrañaga makrobiotika adituak azaldu digu negutik udaberrirako pausoa nola ematea komeni den gure jateko ohituran. "Pixkana egitea aldaketa gomendatzen da, eta eguraldia eta gure aldartea kontuan hartuta".

Bestalde, neguko zaporea nagusiki gazia izaten dela aipatu du Larrañagak, udaberrian mikatza nagusitzen den bitartean. Udaberria garbitzeko baliatzen den urtaroa izaten dela ere azaldu digu, "neguan gehiago sukaldatutako jakiak nagusitzen dira, esaterako, eta udaberrian gutxinaka jaki arinagoak barneratzen joango gara".

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagun gaitzazu . Eduki hau guztia doan ikus dezakezu euskarazko hitzik gabeko Tolosaldea ez dugulako irudikatzen. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ez litzateke posible hori. Gero eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da Ataria: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezun hori: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!