Bertako produktuak eta sukaldaritza, show bihurturik

Ataria 2015ko aza. 14a, 21:04

Tolosako Matias Gorrotxategi (Casa Julian) eta Roberto Ruiz (Fronton jatetxea) sukaldariek show cooking-a egin dute zuzenean Zerkausian.

Ruizek azokako barazkiekin plater bat prestatu du, eta Gorrotxategik, berriz, txuletak parrilan nola egin azaldu du. Zozketarako tartea ere izan da.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagun gaitzazu . Eduki hau guztia doan ikus dezakezu euskarazko hitzik gabeko Tolosaldea ez dugulako irudikatzen. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ez litzateke posible hori. Gero eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da Ataria: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezun hori: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!