Bertako produktuak eta sukaldaritza, show bihurturik

Ataria 2015eko azaroaren 14a

Tolosako Matias Gorrotxategi (Casa Julian) eta Roberto Ruiz (Fronton jatetxea) sukaldariek show cooking-a egin dute zuzenean Zerkausian.

Ruizek azokako barazkiekin plater bat prestatu du, eta Gorrotxategik, berriz, txuletak parrilan nola egin azaldu du. Zozketarako tartea ere izan da.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagundu iezaguzu. Eduki hau guztia doan ikusten duzu ez dugulako irudikatzen euskarazko hitzik gabeko Tolosalderik. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ezinezkoa litzateke. Zenbat eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da ATARIA: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezuna: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!