Lurretik Sukaldera, gaur gazteenei begira

Tolosaldeko Ataria 2015ko eka. 27a, 14:18

Tolosako Botarri jatetxeko, Txemari Esteban sukaldaria izan da Lurretik Sukaldera gunean. Azokako, garaiko eta bertako produktuekin egindako pintxo bat prestatzen egon da goiz guztian zehar. Gaurkoan laguntzaile bereziak izan da, 'Menuda cocina' proiektuko 'ikasleak'.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagun gaitzazu . Eduki hau guztia doan ikus dezakezu euskarazko hitzik gabeko Tolosaldea ez dugulako irudikatzen. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ez litzateke posible hori. Gero eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da Ataria: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezun hori: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!