Zerkausiko sukaldetik, artzain apurrak

Tolosaldeko Ataria 2015ko mai. 30a, 14:10

Artzain apurrak prestatu dituzte hilean behin izaten den Lurretik Sukaldera ekimenean.

Peio Doyhartzabal Astelehena jatetxeko sukaldariak eta Joseba Telleriak, Lurretik Sukaldera ekimenean artzain apurrak prestatu dituzte txorizoa, urdaiazpikoa eta patata purearekin lagunduta.

Goizean goizetik Zerkausian prestatutako sukaldean goxo-goxo eta mimoz prestatutako pintxoak herritarren artean banatu dituzte.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagun gaitzazu . Eduki hau guztia doan ikus dezakezu euskarazko hitzik gabeko Tolosaldea ez dugulako irudikatzen. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ez litzateke posible hori. Gero eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da Ataria: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezun hori: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!