Zerkausiko sukaldetik, artzain apurrak

Ataria 2015eko maiatzaren 30a

Artzain apurrak prestatu dituzte hilean behin izaten den Lurretik Sukaldera ekimenean.

Peio Doyhartzabal Astelehena jatetxeko sukaldariak eta Joseba Telleriak, Lurretik Sukaldera ekimenean artzain apurrak prestatu dituzte txorizoa, urdaiazpikoa eta patata purearekin lagunduta.

Goizean goizetik Zerkausian prestatutako sukaldean goxo-goxo eta mimoz prestatutako pintxoak herritarren artean banatu dituzte.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagundu iezaguzu. Eduki hau guztia doan ikusten duzu ez dugulako irudikatzen euskarazko hitzik gabeko Tolosalderik. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ezinezkoa litzateke. Zenbat eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da ATARIA: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezuna: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!