Zer da Suite Vollart?

Mikel Iraola 2014ko abenduaren 1a

Altzoko Erraldoia, dantzariak, literatura, Oteiza, musika, zinea... Imaginatzen horiek guztiak gastronomian integratuta? Suite Vollart izeneko pop-up jatetxe bat izango dute zabalik datorren astean Imanol Zubelzu tolosarrak eta Javi Rivero sukaldari billabonatarrak, eta elementu horiek guztiak uztartu dituzte.

Basque Culinary Centerreko hirugarren mailako ikasleen ohiko proiektua izaten da. Bihar sukaldaritza eta arte adituen aurrean proba egin ondoren, datorren abenduaren 11n eta 12an plater berezi hauek dastatzeko aukera izango da.

Altzoko Erreldoiak esaterako bere tartea izango du. "Dirudienez erraldoia saldu zuteneko kontratua txipiroi tintarekin sinatu zuten, eta plateretako batean keinu berezia egingo diegu" azaldu digu Zubelzuk.

Erreserba egiteko: https://module.lafourchette.com/es_ES/module/23451-ff288

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagundu iezaguzu. Eduki hau guztia doan ikusten duzu ez dugulako irudikatzen euskarazko hitzik gabeko Tolosalderik. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ezinezkoa litzateke. Zenbat eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da ATARIA: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezuna: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!