Barazki salda, babarrunak eta oilasko kroketak Lurretik sukaldera postuan, larunbateko azokan

Ataria 2014ko azaroaren 28a

Zortzigarren astez egingo dute bihar, larunbateroko Tolosako azokan, Lurretik sukaldera ekimena. Bertan, azokako produktuak elaboratuko dituzte, eta dastatzeko aukera izango da. Salda eta babarruna prestatuko dute batetik, eta gazta, espinakak eta oilasko haragi kroketak dastatzeko aukera izango da, baita ere.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagundu iezaguzu. Eduki hau guztia doan ikusten duzu ez dugulako irudikatzen euskarazko hitzik gabeko Tolosalderik. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ezinezkoa litzateke. Zenbat eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da ATARIA: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezuna: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!