Nola prestatu dezakegu ezkurra jangarri egiteko?

Ataria 2019ko azaroaren 28a

Larraulgo kultur astearen barruan, larunbatean, 09:30etik aurrera 'Ezkurra Jan' jardunaldia egingo dute. Cesar Lema biologo galiziarrak azalpenak emango ditu lehenik, eta ondoren, Katilutxulo elkartean ezkur irinarekin egindako krepak prestatuko ditu Goiabe baserrian aritzen den Asier Bastarrikak. Gaur Pasahitzan izan dugu, ezkurra nola lantzen duten azalduz.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagundu iezaguzu. Eduki hau guztia doan ikusten duzu ez dugulako irudikatzen euskarazko hitzik gabeko Tolosalderik. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ezinezkoa litzateke. Zenbat eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da ATARIA: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezuna: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!