Nola prestatu dezakegu ezkurra jangarri egiteko?

Tolosaldeko Ataria 2019ko aza. 28a, 11:30

Larraulgo kultur astearen barruan, larunbatean, 09:30etik aurrera 'Ezkurra Jan' jardunaldia egingo dute. Cesar Lema biologo galiziarrak azalpenak emango ditu lehenik, eta ondoren, Katilutxulo elkartean ezkur irinarekin egindako krepak prestatuko ditu Goiabe baserrian aritzen den Asier Bastarrikak. Gaur Pasahitzan izan dugu, ezkurra nola lantzen duten azalduz.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagun gaitzazu . Eduki hau guztia doan ikus dezakezu euskarazko hitzik gabeko Tolosaldea ez dugulako irudikatzen. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ez litzateke posible hori. Gero eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da Ataria: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezun hori: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!