Sukaldeko gure kuttunak

Tolosa Gourmeteko hainbat jatetxe eta pintxo tabernek bertako eta garaiko produktuak balioan jartzeko asmoz ekimen berria abiarazi dute: 'Sukaldeko gure kuttunak'. Hala, urteko hilabete bakoitzari produktu bat lotu diotela eta hori oinarri hartuta errezeta desberdinak prestatu dituztela azaldu digu Olatz Ilarregi Tolosaldea Garatzeneko turismo arduradunak.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagun gaitzazu . Eduki hau guztia doan ikus dezakezu euskarazko hitzik gabeko Tolosaldea ez dugulako irudikatzen. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ez litzateke posible hori. Gero eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da Ataria: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezun hori: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!