Euskal Telebistak handitu egingo du gastronomia eskaintza datorren denboraldian. Batetik, ETB1ek Dagoenean Bonbon saioa estreinatuko du bihar, 22:20an. Bertan, Euskal Herriko gozorik esanguratsuenen atzean dauden istorioak emango ditu ezagutzera Armintz Gorrotxategi aurkezle tolosarrak —gozogile sendi ezagun batekoa da—. «Gutizia eta bidaia zaporetsu bati ekingo dio Gorrotxategik», iragarri du ETBk. Jatekoarekin lotutako saio berri gehiago ere izango dira: ETB2 kateak Pintxo Pote saio gastronomikoa estreinatuko du. Saio horretan, Javi Sierra —beste saio batzuk aurkeztu izan ditu gaztelaniazko katean— Euskal Herriko herrietan barna ibiliko da, ikus-entzuleek pintxo poteak egiteko lekuen zerrenda osa dezaten.
Jarraitu irakurtzen Berria.eus webgunean.