Azalorea azafrai saltsan

Erabiltzailearen aurpegia Aintzane Artola 2020ko otsailaren 14a

Garaiko produktu bat eraldatzeko moduetako bat da, arrautzaztatzea, eta horixe proposatu du, errezeta honetan, Aintzane Artolak.

Mundua bitan banatzen da: azalore maite duen eta gorroto duen jendea. Bada, Aintzane Artolak gaurko errezeten txokora ekarri duen proposamenarekin, lehen taldera pasatuko da bigarreneko hainbat jende, ziur.

Azalorea egosi eta arrautza-irinetan pasako du, ondoren frijitzeko. Baina, azken ginga ez dio horrek jarriko platerari: azafrai saltsa eder bat prestatuko du, gero, barazkiekin, azaloreari laguntzeko. Plater erraza, bertakoa eta garaikoa.

OSAGAIAK

· Azalore bat.

· Tipula bat.

· Bi azenario.

· Bi porru.

· Oliba olioa.

· Arrautza bat eta irina.

· Azafrai, hautsa.

· Gatza.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagundu iezaguzu. Eduki hau guztia doan ikusten duzu ez dugulako irudikatzen euskarazko hitzik gabeko Tolosalderik. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ezinezkoa litzateke. Zenbat eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da ATARIA: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezuna: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!