Azalorea azafrai saltsan

Erabiltzailearen aurpegia

Garaiko produktu bat eraldatzeko moduetako bat da, arrautzaztatzea, eta horixe proposatu du, errezeta honetan, Aintzane Artolak.

Mundua bitan banatzen da: azalore maite duen eta gorroto duen jendea. Bada, Aintzane Artolak gaurko errezeten txokora ekarri duen proposamenarekin, lehen taldera pasatuko da bigarreneko hainbat jende, ziur.

Azalorea egosi eta arrautza-irinetan pasako du, ondoren frijitzeko. Baina, azken ginga ez dio horrek jarriko platerari: azafrai saltsa eder bat prestatuko du, gero, barazkiekin, azaloreari laguntzeko. Plater erraza, bertakoa eta garaikoa.

OSAGAIAK

· Azalore bat.

· Tipula bat.

· Bi azenario.

· Bi porru.

· Oliba olioa.

· Arrautza bat eta irina.

· Azafrai, hautsa.

· Gatza.

Albiste hau ATARIKIDEei esker argitaratu dezakegu. Haiei esker Tolosaldeko albisteak libre, euskaraz eta kalitatez irakurtzen dituzu. Horrela izaten jarraitzeko eman babesa Tolosaldeko Atariari eta ZU ERE IZAN ZAITEZ ATARIKIDE.

#EgitenDuzunaGara


EGIN ATARIKIDE!