Azalorea azafrai saltsan

Erabiltzailearen aurpegia

Garaiko produktu bat eraldatzeko moduetako bat da, arrautzaztatzea, eta horixe proposatu du, errezeta honetan, Aintzane Artolak.

Mundua bitan banatzen da: azalore maite duen eta gorroto duen jendea. Bada, Aintzane Artolak gaurko errezeten txokora ekarri duen proposamenarekin, lehen taldera pasatuko da bigarreneko hainbat jende, ziur.

Azalorea egosi eta arrautza-irinetan pasako du, ondoren frijitzeko. Baina, azken ginga ez dio horrek jarriko platerari: azafrai saltsa eder bat prestatuko du, gero, barazkiekin, azaloreari laguntzeko. Plater erraza, bertakoa eta garaikoa.

Albiste hau ATARIKIDEei esker argitaratu dezakegu. Haiei esker Tolosaldeko albisteak libre, euskaraz eta kalitatez irakurtzen dituzu. Horrela izaten jarraitzeko eman babesa Tolosaldeko Atariari eta ZU ERE IZAN ZAITEZ ATARIKIDE.

#EgitenDuzunaGara


EGIN ATARIKIDE!