Azalorea azafrai saltsan

Erabiltzailearen aurpegia Aintzane Artola 2020ko ots. 14a, 12:00

Garaiko produktu bat eraldatzeko moduetako bat da, arrautzaztatzea, eta horixe proposatu du, errezeta honetan, Aintzane Artolak.

Mundua bitan banatzen da: azalore maite duen eta gorroto duen jendea. Bada, Aintzane Artolak gaurko errezeten txokora ekarri duen proposamenarekin, lehen taldera pasatuko da bigarreneko hainbat jende, ziur.

Azalorea egosi eta arrautza-irinetan pasako du, ondoren frijitzeko. Baina, azken ginga ez dio horrek jarriko platerari: azafrai saltsa eder bat prestatuko du, gero, barazkiekin, azaloreari laguntzeko. Plater erraza, bertakoa eta garaikoa.

OSAGAIAK

· Azalore bat.

· Tipula bat.

· Bi azenario.

· Bi porru.

· Oliba olioa.

· Arrautza bat eta irina.

· Azafrai, hautsa.

· Gatza.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagun gaitzazu . Eduki hau guztia doan ikus dezakezu euskarazko hitzik gabeko Tolosaldea ez dugulako irudikatzen. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ez litzateke posible hori. Gero eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da Ataria: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezun hori: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!