Buñuelo izenarekin ezagunago dira, baina kausera edo kruxpeta ere deitzen zaie gozo tentagarri hauei. Prestakuntza erraza du platerak, eta barrutik bete nahi dituenarentzat, Aintzane Artolak kremaren errezeta ere eman du.
Santu guztien egunaren bueltako postre bat ekarri du, gaur, Aintzane Artolak, errezeten txokora.
Buñuelo izenarekin ezagunago dira, baina kausera edo kruxpeta ere deitzen zaie gozo tentagarri hauei. Prestakuntza erraza du platerak, eta barrutik bete nahi dituenarentzat, Aintzane Artolak kremaren errezeta ere eman du.
Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagun gaitzazu . Eduki hau guztia doan ikus dezakezu euskarazko hitzik gabeko Tolosaldea ez dugulako irudikatzen. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ez litzateke posible hori. Gero eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da Ataria: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezun hori: egin zaitez Atarikide!