Ziazerba eta oilasko hanburgesak barrengorriekin prestatu dizkigu Aintzane Artolak. 400 gramo oilasko bularki, 200 gramo ziazerba, 3 goilarakada ogi birrindua, arrautza bat, gatza eta 100 gramo hirin beharko ditugu platera prestatzeko. Barrengorriak prestatzeko kilo erdi barrengorri, tipulin bat, bi batxuri hortz, piper hautsa eta garagardo lata bat beharko dugu.
Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagun gaitzazu . Eduki hau guztia doan ikus dezakezu euskarazko hitzik gabeko Tolosaldea ez dugulako irudikatzen. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ez litzateke posible hori. Gero eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da Ataria: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezun hori: egin zaitez Atarikide!