Azken segundoetan

Asier Imaz 2015ko urt. 12a, 18:09

Gasteizko Iparralde kiroldegian partida polita ikusi zen larunbatean, Labastida eta Lauburu Ibarraren artean. Etxekoak azken aurreko postuan zeuden, eta hiru puntuak beharrezkoak zituzten. Ibartarrek etxetik kanpoko bolada txarrari buelta eman nahi zioten.

Tentsioa, beraz, bi taldeetan zegoen, eta partida horrela hasi zen. Lehen aukerak Lauburukoenak izan ziren. Ondoren, etxekoak hasi ziren jokoan nagusitzen, baina gola, 0-1ekoa, Aitzolek sartu zuen ibartarrentzat. Unai Labaka eta David Uzkudun gabe joan ziren ibartarrak Arabara, eta partidan, Mauro lesionatu zen.
Bigarren zatia eroa izan zen. Hasi orduko berdinketa lortu zuten etxekoek, baina ondoren, ibartarrak 1-3 jarri ziren. Labastidakoek dena eman zuten orduan, markagailua berdinduz, baina berriro Lauburu aurreratu zen 3-4. Bosti minuturen faltan iritsi zen berdinketa berri bat, eta 40 segundo gelditzen zirela, porrotaren gola: 5-4.