Paula Del Pozo Euskadiko txapeldun

Tolosaldeko Ataria 2019ko ots. 4a, 13:00
Argazkia: @zailugasteiz

Kadete mutilek taldekako txapela irabazi dute Ordizian jokatu den Euskadiko Kros Txapelketan. Ane Martin, 16 urtez azpikoetan, bigarrena izan da. Unai Arroyok absolutu mailako txapela irabazi du taldeka.

Igandean Euskadiko Kros Txapelketa jokatu zen Ordizian, Oianguko zelaietan. Eguraldi hotza eta ibilbide lokaztua izan zituzten korrikalariek. Tolosa CF Atletismo taldeko kide ugari izan ziren bertan, eta azpimarratzeko emaitzak lortu zituzten. Paula Del Pozo alegiarra nabarmendu zen guztien gainetik, Euskadiko txapeldun geratu baitzen. Kadete mutilak ere taldeka lehen postuan amaitu zuten.

• Ane Martin txapeldunorde.
  • Ibone Ezeizabarrena 9.(Laboral kutxa saria bigarren)

Maila absolutua, mutilak:

• Unai Arroyo 10. norbanakoen sailkapenean eta taldeka Euskadiko txapeldun, Apalategi Kirolak taldearekin.

Pista estalian, Donostian eta Salamancan

Tolosa CF Atletismo taldeko bi kide pista estalian lehiatu ziren larunbatean. Maddi Lillo Donostian izan zen, 60 metrotan 8,14ko denbora eginez. Aitor Zabala 200 metrotan lehiatu zen Salamancan, 22,83ko denborarekin amaituz. Klubetik azaldu dutenez, "emaitzak ez ziren nahi bezain onak izan, baino lanean jarraitu behar da". Orokorrean, ordea, "asteburu oparoa" izan dela azaldu dute Tolosa CF-ko kideek, eta atleta guztiak zoriondu dituzte. Hurrengo asteburuan Espainiako 23 urtez azpikoen txapelketa jokatuko da Salamancan eta Euskadiko pista estalikoa Donostian. Bertan izango diren atletei zorte ona opa die klubak.