2023/05/18 09:30 - 20:30

Haragi

Haragi
Tolosa

09:30. Haragi Kongresua Basque Culinary Center-en.

09:40. Sua kultura modura. Felicitas Pizarro.

10:00. Tolosa eta jasangarritasuna. Xabi Gorrotxategi, Eñaut Sala eta Joxe Mari Barriola.

10:20. Bertako arrazak: Montxina, Betizu, Terreña eta Pirenaica. Baserria Km0, Jakitea eta Txomin Parrilla.

10:40. Kalitatea: ekoizpenean haragiaren kalitatea bermatzeko gakoak. Jon Ayala, Juan Antonio Zaldua eta Gregorio Tolosa.

11:00. Coffee Break.

11:40. Sua eta bere teknikak. Florencia Abella.

12:00. Ingurunea: sukaldaritzako ondarea eta gastronomia, ingurune baten garapenerako tresna. Edorta Lamo, Beatriz Pablos, Ion Areitio eta Jorge Guijarro.

12:25. Haragiaren kalitatea, eredu ekologiko eta jasangarriaren isla. Blanca Entrecanales.

12:45. Etorkizuna eta erronkak: jasangarritasuna, teknologia eta kontsumo-joerak. Martin Narvaiz, Lucia Velasco, Iñigo Urrechu eta Aitor Parte.

14:00. Kongresuko otordua. Sukaldariak: Iñigo Urrechu (Zalacain), Aitor Del Olmo (Amaren), Marta Alcala (Dehesa El Milagro), Edorta Lamo (Arrea!). Basque Culinary Center.

16:30. Txarkuteria tailerra Xesc Reinaren eskutik. Basque Culinary Center-en.

20:30. 100% Tolosa otordua, Tolosan.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagun gaitzazu . Eduki hau guztia doan ikus dezakezu euskarazko hitzik gabeko Tolosaldea ez dugulako irudikatzen. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ez litzateke posible hori. Gero eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da Ataria: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezun hori: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!