2022/11/04 10:00 - 20:30

Esneki

Esneki
Tolosa
  • 10:00. Esneki, topaketa sektoriala, Basque Culinary Center-en. Egitaraua:
    • 10:00. Agurra
    • 10:15. Esnekien ibilbidea Tolosaldean (Tolomendi)
    • 10:30. Euskal Gaztagintza Sektorearen Diagnosia (Malen Sarasua-Leartiker)
    • 10:50. Etorkizuneko erronkak (Enric Canut)
    • 11:20. Atsedena: gazta-dastaketa
    • 11:45. Salmenta molde berriak (Clara Diez)
    • 12:15. Higieniko-sanitarioen ezarpena gaztagintzan (Angel Nepomuceno)
    • 12:30. Gazta atzo, gaur eta bihar (Mikel Zeberio)
    • 12:50. Euskal Gaztak, mahai ingurua
  • 18:00. Errapetik ahorainoko bidea: familientzako esperientzia hezigarria, Ferialekuan. Behiak jeztetik esnekiak eraldatzerainoko ikastaroa, Javi Rivero (Ama taberna), Malen Sarasua (Leartiker) eta esne ekoizleen eskutik.
  • 20:30. Esneki esperientzia gastronomikoa, Ferialekuan. Esnekien inguruko afaria, Mahaia Kolektiboarekin.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagun gaitzazu . Eduki hau guztia doan ikus dezakezu euskarazko hitzik gabeko Tolosaldea ez dugulako irudikatzen. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ez litzateke posible hori. Gero eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da Ataria: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezun hori: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!