2022/11/04 10:00 - 20:30

Esneki

Esneki
Tolosa
  • 10:00. Esneki, topaketa sektoriala, Basque Culinary Center-en. Egitaraua:
    • 10:00. Agurra
    • 10:15. Esnekien ibilbidea Tolosaldean (Tolomendi)
    • 10:30. Euskal Gaztagintza Sektorearen Diagnosia (Malen Sarasua-Leartiker)
    • 10:50. Etorkizuneko erronkak (Enric Canut)
    • 11:20. Atsedena: gazta-dastaketa
    • 11:45. Salmenta molde berriak (Clara Diez)
    • 12:15. Higieniko-sanitarioen ezarpena gaztagintzan (Angel Nepomuceno)
    • 12:30. Gazta atzo, gaur eta bihar (Mikel Zeberio)
    • 12:50. Euskal Gaztak, mahai ingurua
  • 18:00. Errapetik ahorainoko bidea: familientzako esperientzia hezigarria, Ferialekuan. Behiak jeztetik esnekiak eraldatzerainoko ikastaroa, Javi Rivero (Ama taberna), Malen Sarasua (Leartiker) eta esne ekoizleen eskutik.
  • 20:30. Esneki esperientzia gastronomikoa, Ferialekuan. Esnekien inguruko afaria, Mahaia Kolektiboarekin.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagundu iezaguzu. Eduki hau guztia doan ikusten duzu ez dugulako irudikatzen euskarazko hitzik gabeko Tolosalderik. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ezinezkoa litzateke. Zenbat eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da ATARIA: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezuna: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!