Gaur, 20:00etan, Donostiako pintxoaren denboraldi berria aurkeztuko dute Gipuzkoako Ostalaritza Elkarteak eta Donostiako Pintxoaren Institutuak, Madrilgo Mom Culinary Institute by Paco Roncero sukaldaritza eskolan. Gipuzkoako hamar bat establezimenduk, tartean, Tolosako Frontonek, beren jatetxeetan inoiz dastatu ez den pintxo bat aurkeztuko dute; pintxo berri bat izango da, beraz.
Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagundu iezaguzu. Eduki hau guztia doan ikusten duzu ez dugulako irudikatzen euskarazko hitzik gabeko Tolosalderik. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ezinezkoa litzateke. Zenbat eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da ATARIA: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezuna: egin zaitez Atarikide!