2022/05/01 11:00

III. Gastronomika

III. Gastronomika
Berazubi, Tolosa

11:00. Tolosa eta Ibarrako elkarte gastronomikoen arteko III. Bakailao Lehiaketa.

11:30. Luis Irizar eta Jose Juan Castillori omenaldia.

13:00. Lehiaketaren sari banaketa.

13:30. Lunch-a Apirileko Feria estilora.

14:30. III. Gastronomikaren amaiera bazkaria. Menua: Iberiar urdaiazpiko festa (Joseba Dravasa), salmorejoa (Felix Garrido), buztan raviolia, foie eta garaiko perretxikoak (Iñigo Peña), legatza eta belarri salda (Javi Rivero eta Gorka Rico), txerri masailak parmentier iberikoarekin (Javier Ferreras eta Mikel Moreno), postrea (Rafa Gorrotxategi) eta kafea (Zabala kafeak). Tiketak salgai Berazubi auzo elkartean.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagun gaitzazu . Eduki hau guztia doan ikus dezakezu euskarazko hitzik gabeko Tolosaldea ez dugulako irudikatzen. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ez litzateke posible hori. Gero eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da Ataria: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezun hori: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!