Asteazkeneroko azokaz gain, egitarau betea izan zuten atzo Ordizian, Artzain Eguna ospatu baitzuten. Garai bateko trashumantzia oroituz 2.000 ardi inguru kaleak igarotzen ikusi ziren, eta gazta berriaren denboraldiari hasiera eman zitzaion. Hain justu, denboraldia zabaltzeko gaztaren mozketa Tolosako Ama tabernako Javi Riverok eta Gorka Ricok egin zuten. «Gazta berriak sukalde eta ekoizle berri eta gazteen indar bera dauka, zoragarria da», esan zuten bi sukaldari gazteek.
Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagundu iezaguzu. Eduki hau guztia doan ikusten duzu ez dugulako irudikatzen euskarazko hitzik gabeko Tolosalderik. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ezinezkoa litzateke. Zenbat eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da ATARIA: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezuna: egin zaitez Atarikide!