Joseba Lasa, gastronomiaren talentu gazteen artean

Ataria 2022ko apirilaren 5a

Bigarrenez kaleratu du Basque Culinary Center-ek Gastronomiaren 100 talentu gazteak zerrenda, eta Gipuzkoako 13 pertsona aukeratu dituzte.

Gastronomiaren 100 talentu gazteak aurkeztu ditu beste behin Basque Culinary Center-ek. 100 pertsonaz osaturiko zerrendan, hamahiruk Gipuzkoan egiten dute lan, eta tartean bada Tolosaldekorik ere: Tolosako Isastegi sagardotegiko Joseba Lasa.

2020an aurkeztu zuen lehen aldiz Basque Culinary Center-ek Gastronomiaren 100 talentu gazteak ekimena. Atzo egin zuten ekitaldian bigarren zerrenda eman zuen jakitera. Ekimenak gastronomiaren arloan berrikuntzan eta ekintzailetzan dabiltzan estatu mailako gazteak errekonozitzea du helburu.

 

 

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagundu iezaguzu. Eduki hau guztia doan ikusten duzu ez dugulako irudikatzen euskarazko hitzik gabeko Tolosalderik. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ezinezkoa litzateke. Zenbat eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da ATARIA: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezuna: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!