- Itziar Etxeberria Arizmendi. Gazta, intxaurrak, babarruna (zuria eta beltza) eta irasagarra. Ostegunetan eta larunbatetan. 627 935 563 (Whatsapp zerbitzua ere bai).
- Leire Saizar Altuna. Ogia eta gozoak. Ostiraletan. 620 595 711.
- Jose Angel Loidi Mendizabal. Arrautzak, barazkiak, bizkotxoa, gozoak eta frutak. Egunero. 634 409 888 edo jaloidi@gmail.com.
- Aldabazahar. Barazkiak, ogia, gozoak eta esnekiak. Astelehenetan, asteazkenetan eta larunbatetan. 619 381 555 edo 649 158 139 (Whatsapp zerbitzua ere bai) edo lantaldea@aldabazahar.com.
- Nestor Errasti. Barazkiak. Asteazkenetan. 661 003 446 (Whatsapp zerbitzua ere bai).
- Inaxio Gorosabel Urkia. Ogia eta gozoak. Larunbatetan. 656 788 279 (Whatsapp zerbitzua ere bai).
- Edurne Arsuaga Iraola. Barazkiak eta ardi esnea. Ostiraletan. 637 974 994 (Whatsapp zerbitzua ere bai).
- Gregorio Balerdi Berasategi. Ogia, ardi esnea, gazta eta arrautzak. Larunbatetan. 670 431 669 (Whatsapp zerbitzua ere bai) edo 943 801 414.
- Jose Antonio Labaka. Babarruna, Errezil sagar zukua eta Errezil sagarra. Ostegunetan. 605 704 943.