Babarrun lehiaketa gastronomikoa andoaindarrek irabazi dute

Ataria 2019ko azaroaren 17a

Babarrun egile lehiaketa 1 1574008483836
Babarrun egile lehiaketa 2 1574008484586
Babarrun egile lehiaketa 3 1574008485303
Babarrun egile lehiaketa 4 1574008486042
Babarrun egile lehiaketa 5 1574008486713
Babarrun egile lehiaketa 6 1574008487492
Babarrun egile lehiaketa 7 1574008488561
Babarrun egile lehiaketa 8 1574008489414
Babarrun egile lehiaketa 9 1574008490434
Babarrun egile lehiaketa 10 1574008491345
Babarrun egile lehiaketa 11 1574008492295

Marijo Irastorza eta Karlos Jacinto izan dira 33. edizioaren irabazleak. Bigarren, Juan Carlos Aretxaga eta Alberto Zubelzu ibartarrak geratu dira, eskualdeko lehen postuan. Hirugarren postua Albizturrera joan da, Donostian jatetxea duten Juan Mari eta Gemma Aramendirentzat.

Goizean goiz hasi da XXXIII. Tolosako Babarruaren Lehiaketa Gastronomikoa. Gure Kaiola elkarteak antolatuta, Tolosako Trianguloa plazan sukaldariak lanean hasi dira 08:00etan. Sukaldatu ondoren epaimahaikoen txanda izan da 13:00etan. Ondoren, guztiak Zerkausira joan dira prestatua bazkaltzera. Guztira 410 bazkaldar elkartu dira. Sari banaketa ekitaldia arratsaldean izan da.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagundu iezaguzu. Eduki hau guztia doan ikusten duzu ez dugulako irudikatzen euskarazko hitzik gabeko Tolosalderik. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ezinezkoa litzateke. Zenbat eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da ATARIA: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezuna: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!