Realak irabazi du Urtzi Gurrutxagaren oroimenezkoa

Tolosaldeko Ataria 2017ko eka. 17a, 19:37

Alebinen futbol txapelketaren laugarren edizioa jokatu da Berazubin. Realak finalean Martutene gainditu du. Kostkas hirugarrena izan da, Real Unioni irabazita.

IV. Urtzi Gurrutxagaren Oroimenezko Futbol Txapelketa jokatu da Berazubin, goizez nahiz arratsaldez, Tolosa CF-k antolatuta. Etxekoen bi taldeak ez dira lau onenen artean sartu. Bai aldiz Real Union, Kostkas, Reala eta Martutene. Finalerako azken bi talde hauek sailkatu dira. Martutene jarri da markagailuan aurretik, 0-2. Lehen zatiaren amaieran, ordea, Realak bere lehen gola sartu du. Bigarren zatian goitik behera nagusitu dira txuri-urdinak. Beste bi golekin markagailua iraultzea, finala irabaztea eta lehen saria jasotzea lortu dute.

Hirugarren eta laugarren posturako lehian Kostkasek 3-1 irabazi dio Real Unionen zazpikoari.