Bertan prestatu eta bertan jan. Astelena jatetxeko Peio Doyharzabal eta Botarri jatetxeko Txemari Esteban aritu dira Triangulo plazan karakolak saltsan prestatzen. 2,50 euroren truke eskura zitezkeen, ardo kopa baten laguntzaz.
Gastronomiak eskualdean duen indarra azaleratze aldera, karakolak prestatu eta eskaini dituzte goizean Triangulo plazan.
Bertan prestatu eta bertan jan. Astelena jatetxeko Peio Doyharzabal eta Botarri jatetxeko Txemari Esteban aritu dira Triangulo plazan karakolak saltsan prestatzen. 2,50 euroren truke eskura zitezkeen, ardo kopa baten laguntzaz.
Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagundu iezaguzu. Eduki hau guztia doan ikusten duzu ez dugulako irudikatzen euskarazko hitzik gabeko Tolosalderik. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ezinezkoa litzateke. Zenbat eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da ATARIA: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezuna: egin zaitez Atarikide!