Azken minutuetan ezin

M. Iraola 2014ko urr. 25a, 21:06

TAKEk, 75-83 galdu du Easoren aurka EBA ligako etxeko lehen norgehiagokan. Igotzeko faborito nagusiak asko sufritu du partida irabazteko, bi taldeen arteko lehia oso estua izan baita.

Lehen laurdena tolosarrena izan da guztiz, tolosarren defentsa gogorrari esker. 19-9 amaitu da. Bigarrenean berriz, donostiarrek min handia egin dute hiruko marratik. Atsedenaldian, bi puntu azpitik joan dira aldagelara.

Bigarren zatian, berriz, oreka izan da nagusi minutu askotan. 58-60 amaitu da hirugarren laurdena. Usabal bete duten zaleak garaipena gertu ikusi dute eta estutzen hasi dira. Azken minutuetan, donostiarren maila nabarmendu da, 75-83 irabazten amaitzeko.

TAKE neskek, berriz, denboraldiko lehen garaipena eskuratu dute Internacional taldearen aurka, Donostian, 33-55eko emaitzarekin.

Astelehenean, Eutsi Goiari! saioan, entrenatzaile eta jokalarien erreakzioak entzun ahal izango dira. Asteazkenean, berriz, kronika osatua, jokalarien iritzi zutabeak eta partidako argazki galeria zabala ikusi ahal izango dira ataria.info-n.