Koloneko minbiziaren prebentziorako hitzaldi gastronomikoa

Erabiltzailearen aurpegia Itzea Urkizu Arsuaga 2013ko mar. 6a, 10:46

Tolosako Sukalde elkartean izango da saioa, eta izen ematea doakoa da, lekuak bete bitarte

Minbiziaren aurkako Gipuzkoako elkarteak eta Basque Culinary Center-ek bat egin dute, koloneko minbiziaren prebentzioari begirako kanpainan. Egitasmo honen barruan, osasuna eta gastronomia uztartuko dituen hiztaldia izango da Tolosako Sukalde elkartean, datorren martxoaren 12an, 19:00etan.

Ekitaldian Teresa GaztaƱaga doktorea izango da, alde batetik, eta Basque Culinary Center-eko sukaldari bat bestetik. Bertaratuekin batera osatuko dute saioa, medikuaren hitzaldia menu osasuntsu baten prestakuntzarekin nahiz azalpenekin uztartuz.

Aipatzekoa da, Euskal Autonimia Erkidegoko gizon-emakumeei gehien eragiten dien minbizia dela kolonekoa, eta horregatik eman diote garrantzia.

Jardueran parte hartzeko 50 leku daude, eta izen ematea doakoa izango da; 943 65 21 43 telefono zenbakira deitu besterik ez da egin behar, parte hartzeko.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagun gaitzazu . Eduki hau guztia doan ikus dezakezu euskarazko hitzik gabeko Tolosaldea ez dugulako irudikatzen. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ez litzateke posible hori. Gero eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da Ataria: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezun hori: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!