2017/11/25 00:01

Tailerra

Tailerra
Orendain

Sukaldaritza larreko-landare gastronomikoekin: tokiko zazpi sendabelar aztertu, bildu, sukaldatu eta dastatu. (Aperitiboak, bazkaria eta infusioa barne) 6-7 orduko iraupena izango du, eta 20-25 euro ordaindu beharko da.

Clara Gutierrezek eskainiko du, biologian eta etnobotanikan aditua.

Matrikula: udaletxean bertan edo agenda21@orendain.eus helbidera idatzita.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagun gaitzazu . Eduki hau guztia doan ikus dezakezu euskarazko hitzik gabeko Tolosaldea ez dugulako irudikatzen. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ez litzateke posible hori. Gero eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da Ataria: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezun hori: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!