Gure ardi latxen esnearekin Idiazabal gazta egiteaz gain, beste otorduen amaierarako jaki bat ere badugu gure kuttunenen artean: mamia. Abenduko protagonista izango da gure jatetxeetan. Eta goizerdirako aperitibo formatuan ere aurkezten digu baten batek.
1. BETI ALAI (Tolosa) Mamia eztiarekin.
2. BOTARRI (Tolosa) Mami izozkia intxaur bizkotxatuarekin eta irasagar zuku moskatelatuarekin.
3. DENAK (Tolosa) Ardi esnez etxean eginiko mamia.
4. IKATZA (Tolosa) Mamia ezti eta azukre beltzarekin.
5. IRIARTE (Berrobi) Mamia ezti eta azukrearekin
6. LARRAITZ-GAIN (Abaltzisketa)
Mamia ezti eta azukrearekin.
7. ORBELA (Tolosa) Ahate eta mahaspasa. mamia saltsa gazi-gozoarekin.
8. PATXINE (Asteasu) Mamia.
9. PLAZA ETXEBERRI (Zizurkil) Mamia eztiarekin.
10. ROUTE 33 (Alegia) Mamia.