Iriarte Jatetxea Lurraldetik Sukaldera postuan

Erabiltzailearen aurpegia Tolosaldea Garatzen 2015eko otsailaren 27a

Tolosako Azokan dagoen «Lurretik Sukaldera» postuan beste pauso bat aurrera eman nahi dugu oraingoan. Tolosa Gourmeteko kide diren jatetxe eta taberna kideak izango ditugu hilabeteko azken larunbatean azokako produktuekin beraien platerak prestatzen.

Larunbat honetan bertan, otsailaren 28an, Berrobiko Iriarte Jatetxeko, Felix Belaunzaran sukaldaria izango dugu «Lurretik Sukaldera»-ko gunean azokako, garaiko eta bertako produktuekin trebatzen goiz guztian zehar.

Jada «Lurretik Sukaldera»-ko guneak azokarekin bat egin duela esan dezakegu. Postuaren filosofiak gizartearengana gerturatzen laguntzen du. Bertako nekazaritzatik eratorritako sasoiko elikagaiak kontsumitzean ingurumena, gure kultura eta gure tokiko ekonomia indartzeko modu bihurtuz.

Ekimen honi esker, Zerkausitik atera gabe, bertako produktuak dastatzeko aukera eskaintzen duen espazio erakargarri bat topatu dezake bertaratzen den orok.

Ez diogu hau kapritxo hutsagatik: lagundu iezaguzu. Eduki hau guztia doan ikusten duzu ez dugulako irudikatzen euskarazko hitzik gabeko Tolosalderik. Atarikide, iragarle eta erakunde askoren laguntzarik gabe ezinezkoa litzateke. Zenbat eta komunitate handiagoa sortu, orduan eta sendoagoa izango da ATARIA: zurekin, zuekin. Ez utzi biharko gaur egin dezakezuna: egin zaitez Atarikide!


EGIN ATARIKIDE!